40177803
Anmeldelser

12/2017
​"Super fine billeder og rigtig hyggeligt. Helt klart en rigtig god oplevelse som er anbefalelsesværdig :-)"

_________________________________________________________________________________

11/2017
"1000 tak for nogle fine billeder Ulla! Vi er glade og tilfredse :-) som tak donerer vi penge til børnecancerfonden :-)"

__________________________________________________________________________________

"Vil du give dig selv og/eller din familie en oplevelse – og samtidig støtte en god sag?

Så vov pelsen og lad dig trygt fotografere af Ulla Fenn, som er en super kompetent hobby-fotograf med et særligt blik for de små detaljer, der kan indfanges af linsen. I starten kan det virke akavet, mærkeligt og stift, men Ulla er med sit rolige væsen og iderigdom klar med gode fotomæssige indspark til positioner, sjove og anderledes lokationer og sjove vinkler på livet.

 Jeg blev opereret for brystkræft i august 2016 og overvejede flere gange undervejs i forløbet, om jeg skulle kontakte Ulla, men havde ikke overskud til at træffe en beslutning, så derfor fik jeg det ikke gjort. Nu fortryder jeg, for jeg ville rigtig gerne have haft en serie billeder fra mit forløb – billeder, som via Ullas æstetiske blik kunne have vist min styrke og min sårbarhed udtrykt igennem billederne – helt uden ord. I maj 2017 kontaktede jeg Ulla, for nu var overskuddet vendt tilbage og ville egentlig nu bare have taget billeder til når jeg skulle skrive ansøgninger. Heldigvis er det aldrig for sent, og jeg fik taget de mest fantastiske billeder – og min familie er også blevet foreviget. TAK, Ulla J

KH Ulla og familien"
__________________________________________________________________